Este oficial: numărul infectaților cu COVID-19 scade în continuare

Ultimul buletin informativ emis de Grupul de Comunicare Strategică vine să confirme trendul descendent al cazurilor de infecție cu coronavirus. În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 165 cazuri noi, față de 167 în intervalul precedent. Aradul, oficial, nu a înregistrat nici un caz nou în ultimele 24 de ore dar, cu 696 persoane infectate, rămâne pe locul patru la nivel național.
Până astăzi, 18 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 17.036 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 9.930 au fost declarate vindecate și externate.
Totodată, până acum, 1107 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea, Călărași, Maramureș, Olt și Ilfov, au decedat.
De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 165 de noi cazuri de îmbolnăvire. La ATI, în acest moment, sunt internați 193 de pacienți.
Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 12.351 de persoane. Alte 17.797 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.
Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 313.621 teste.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

12 − 10 =