Este oficial: COVID-19 scade viteza. Peste 10.100 români s-au vindecat de coronavirus

Conform ultimului buletin oficial emis de Grupul de Comunicare Strategică, se confirmă panta descendentă a noilor cazuri de infectare cu COVID-19. În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 155 noi cazuri de îmbolnăvire, numărul testelor efectuate în același interval fiind de 8.453. În județul Arad numărul cazurilor confirmate rămâne pentru a doua zi la rând același, 696. Peste 1100 români au fost declarați voindecați de la începutul crizei coronavirusului în România.
Până astăzi, 19 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 17.191 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 10.166 au fost declarate vindecate și externate.
Totodată, până acum, 1126 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea, Călărași, Maramureș, Olt și Ilfov, au decedat.
De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 155 de noi cazuri de îmbolnăvire. La ATI, în acest moment, sunt internați 195 de pacienți.
Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 11.808 de persoane. Alte 24.415 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.
Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 322.074 de teste.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 × one =