Alex Bittman lansează un nou single, „Fuckar” feat. Dreadfulweeks

Foto: arhiva

Alex Bittman lansează al patrulea single extras de pe EP-ul „Los Tapes”, „Fuckar”, împreună cu Dreadfulweeks.
Cu ritmuri urbane și un rap mai direct decât în piesele deja lansate de pe EP, piesa „Fuckar” are în totalitate versuri în engleză. După cum ne-a obișnuit, Alex Bittman a abordat diferite ritmuri pentru piesele de pe material.
Seria de lansări, din două în două săptămâni, este aproape de final, deoarece single-ul „Fuckar” este ultimul single de pe EP-ul „Los Tapes”. Alături de lansarea EP-ului complet, Alex Bittman va lansa și un bonus track – „Fă-mă binea cum” feat. Hype.
Muzica și producția piesei îi aparțin lui Alex, versurile au fost compuse împreună cu Dreadfulweeks, iar vizualul disponibil pe YouTube este realizat de Eurosadboy.

Pe Alex Bittman l-am cunoscut inițial sub numele de Sybro. Nume sub care a lansat numeroase piese, dar și EP-uri. Apoi, Alex Bittman a făcut parte din proiectul Alex & Tugay și Tugay & Alex, alături de Tugay și au lansat împreună albumul „Nu mă judeca frate – Nu mă uita frate 3”. În toate materialele lansate până acum, artistul abordează într-un mod matur și neconvențional sound-uri ale muzicii electronice și trap, un stil ce a luat mare amploare la nivel internațional.
Însă, Alex Bittman a prins gustul producției muzicale și s-a făcut cunoscut în lumea muzicală, jucându-se cu beat-uri și remixând piese ale multor artiști cunoscuți.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

seventeen − 10 =