Ellie Goulding a lansat piesa “Power”

Ellie Goulding lansează single-ul „Power”, piesa pe care o vom regăsi pe următorul sau album. „Am vrut să lansez această piesă de pe următorul meu album, ca un preview al materialului. „Power” este despre relațiile în secolul 21, cum ele pot fi dictate de Social Media, superficialitate și materialism. Câteodată, relațiile pot începe cu minciuni și înfloriri ale adevărului. Fata din piesă este deziluzionată de iubire și de persoanele obsedate de sine, crude și care arată foarte bine, cu care ajunge împreună”, a declarat Ellie Goulding.
Pentru videoclip, artista a lucrat cu o echipă formată numai din femei, Ellie filmând contentul în această perioadă sensibilă, direct din casă și din Londra. Regizat prin intermediul aplicației FaceTime, clipul este cel mai personal material pe care Ellie Goulding l-a lansat. Luna trecută, Ellie a luat parte la acțiunea caritabilă organizată de Global Citizen „One World: Together At Home” pe data de 19 aprile, unde s-au strâns peste 100 de milioane de lire sterline pentru lupta împotriva COVID-19. Câteva zile mai târziu, aceasta a făcut parte din programul „Big Night In”, realizat de BBC și a participat la realizarea unui cover al piesei „Times Like These”, alături de numeroși artiști. Acesta a avut ca scop caritabil strângerea fondurilor pentru copii nevoiași, unde s-au strâns peste 6.4 milioane de vizualizări și 27 de milioane de lire sterline.
Lansarea noii piese vine după piesele „Worry About Me” alături de artistul R&B blackbear, dar și „Close To Me” sau „Hate Me”, precum și recentul său cover „River” de Joni Mitchell, cu care Ellie Goulding a ajuns locul 1 în topurile din UK, devenind astfel ultima piesă lansată în deceniul trecut care a ocupat prima poziție.
Ellie Goulding este o ambasadoare ONU și este cunoscută ca o pasionată susținătoare a protecției mediului înconjurător, având tot timpul soluții pentru criza climatică. Ea combină aceste acțiuni cu munca ei pentru a ajuta oamenii fără casă și ajută la strângerea de fonduri alături de organizații ce lucrează în prima linie să combată criza persoanelor fără adăpost.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

10 + 8 =