Surf Mesa lansează videoclipul hitului „ily” (I Love You Baby), featuring Emilee

Surf Mesa a lansat primul videoclip oficial pentru deja hitul „ily (i love you baby), piesa prezentată în colaborare cu Emilee. La fel ca în cazul piesei, și videoclipul ne introduce într-o stare de bucurie și seninătate, începând de la Powell Aguirre, artistul din spatele proiectului Surf Mesa, care pornește într-o plimbare prin California de Sud, însoțit fiind fie de un Mustang vintage sau de skateboard-ul sau, imagini specifice zonei pline de plaje și cu un apus extraordinar.
De când a fost lansată și până în prezent, „ily” a adunat peste 160 de milioane de stream-uri, la nivel internațional. Succesul piesei a fost demonstrat și prin clasamentul Billboard Hot Dance / Electronic Song (unde a ajuns în top 10) sau primele poziții în topurile Spotify (Global Viral 50 sau US Viral 50). În România, piesa a ocupat primul loc în Viral Top 50 Spotify și a ajuns în Top 10 Apple Music.
Surf Mesa, artistul care a fost recent pe coperta Pop Rising, a început să facă beat-uri încă din clasa a treia, din dormitorul său. A descoperit coverul lui Emilee Flood pe contul ei de TikTok, l-a remixat și l-a transformat într-o variantă „dreamy”.
Billboard a inclus piesa în top 20 Great Songs To Discover While You’re Quarantined, despre care a declarat: “în această perioadă sensibilă, cine nu vrea să asculte un rework al celebrei piese “Can’t Take My Eyes Off You”? Producătorul Surf Mesa a colaborat cu artista Emilee pentru a aduce publicului un sway feeric”.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

two + 14 =