Coronavirusul rezistă: a doua zi cu peste 200 îmbolnăviri. După câteva zile, Aradul recuperează doi bolnavi „pierduți”

Ultimul buletin informativ emis de Grupul de Comunicare Strategică arată un ușor reviriment al coronavirusului: 213 noi cazuri pozitive, a doua zi la rând cu peste 200 de îmbolnăviri, la un număr de 8709 teste efectuate în 24 de ore. După câteva zile în care numărul cazurilor confirmate oficial la Arad a scăzut de la 697 la 695, cifră care s-a menținut neschimbată câteva zile la rând, astăzi au fost anunțate din nou 697 cazuri la Arad.
Până astăzi, 25 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 18.283 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 11.630 au fost declarate vindecate și externate.
Totodată, până acum, 1193 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea, Călărași, Maramureș, Olt și Ilfov, au decedat.
De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 213 de noi cazuri de îmbolnăvire. La ATI, în acest moment, sunt internați 177 de pacienți.
Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 6001 de persoane. Alte 67.595 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.
Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 377.191 de teste.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

17 + two =