Șocant: din nou a dispărut un bolnav la Arad. Coronavirusul încetinește în continuare

Continuă debandada cifrelor din statisticile oficiale privind coronavirusul. Conform ultimului buletin informativ emis de Grupul de Comunicare Strategică, la Arad a dispărut din nou un bolnav față de raportarea anterioară: 696 cazuri azi, față de 697 anunțate ieri. Asta, după ce săptămâna trecută alte două cazuri confirmate pozitiv au dispărut de pe o zi pe alta. Partea pozitivă din bilanț este că au fost consemnate doar 146 noi cazuri la nivel național în ultimele 24 de ore, cifră mult sub cea din raportarea precedentă.
Până astăzi, 26 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 18.429 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 11.874 au fost declarate vindecate și externate.
Totodată, până acum, 1210 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea, Călărași, Maramureș, Olt și Ilfov, au decedat.
De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 146 de noi cazuri de îmbolnăvire. La ATI, în acest moment, sunt internați 181 de pacienți.
Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 5.287 de persoane. Alte 75.782 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.
Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 385.728 de teste.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 × 1 =