Cadar, prins cu minciuna: Mihai Fifor a sponsorizat Spitalul Lipova

Vicepreședintele Consiliului Județean Arad, Răzvan Cadar, l-a acuzat pe senatorul PSD Mihai Fifor că nu ar fi sprijinit sistemul sanitar arădean și că și-ar fi donat jumătate din indemnizația de parlamentar la București. „Cu zâmbet viclean, mimează că luptă pentru interesul arădenilor, dar de fiecare dată, fie direct, fie prin intermediul reprezentanților PSD în Consiliul Județean, lovește în arădeni. Ca un exemplu: senatorul Fifor, ca toți colegii lui parlamentari din partid, a primit ordin de la Centru să doneze jumătate din indemnizația sa. Acești bani nu au ajuns în sistemul medical arădean, ci… la București, așa cum se laudă Gabriela Firea! Așa găsește senatorul Fifor – trimis în Parlament prin votul arădenilor – să ajute Aradul!!!” a declarat Răzvan Cadar, secretar general PNL Arad.
Adevărul este însă cu totul altul: senatorul Mihai Fifor a sponsorizat cu suma de 5000 lei Spitalului Orășenesc Lipova, în baza Contractului de sponsorizare nr. 69/06.04.2020. Obiectul contractului este menționat astfel: „Sponsorul se obligă să transfere dreptul de proprietate asupra următoarelor mijloace financiare: 5000 RON (cincimiilei), cu titlu gratuit fără obligație de contrapartidă directă sau indirectă, beneficiarului sponsorizării, pentru achiziționarea de materiale sanitare necesare Spitalului Orășenesc Lipova”.
Sponsorizarea s-a realizat la începutul lunii aprilie și a fost efectuată cu discreție, spre deosebire de acțiunile deșănțate de propagandă electorală din perioada pandemiei „semnate” de colegii liberali arădeni ai lui Răzvan Cadar, care au culminat cu împărțirea de măști cu sigla PNL. Asta, dublat de faptul că aceiași liberali au blocat chiar astăzi proiectele de hotărâre inițiate de consilierii social-democrați, care vizau acordarea de tablete pentru elevii defavorizați și de măști pentru arădenii lipsiți de resurse materiale.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

fifteen − fifteen =