Cargo, primul concert în aer liber, la Timișoara, pe 6 iunie

Foto: Arhiva

Cargo, una dintre cele mai iubite trupe rock din România, a anunțat primul concert în aer liber după ieșirea din starea de urgență și apoi de alertă cu care s-a confruntat țara noastră în ultimele doua luni, din cauza pandemiei Covid-19.
Astfel, fanii trupei sunt așteptați sâmbătă, 6 iunie, la Timișoara, amintind că limita este de aproximativ 500 de persoane pentru astfel de evenimente.
În momentul de față, autoritățile din Timișoara lucrează la implementarea măsurilor de protecție anti COVID-19 ce trebuie respectate de fanii trupei Cargo, menționând că forțele de ordine vor monitoriza în întregime evenimentul, conform declarațiilor făcute de Nicolae Robu, primarul orașului Timișoara.
Astfel, cavalerii rock-ului românesc vor fi primii care vor concerta în aer liber după starea de alertă și măsurile stricte anti-COVID impuse în Româania.
Înființată în anul 1985, trupa Cargo rămâne în istoria industriei muzicale cu hituri care au cucerit topurile românești de-a lungul vremii și care continuă să fie difuzate de radiourile din România.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 × three =