Femeie umilită în CLM pentru că este pesedistă

O femeie a fost umilită de liberalii arădeni, conduși de primarul interimar Călin Bibarț, urmașul demn al lui Gheorghe Falcă.
Csilla Aur s-a aflat pe lista PSD Arad pentru consiliul local municipal. Prin demisia lui Ilie Cheșa din funcția de consilier local, următorul pe listă din partea social-democraților care ar fi urmat să ajungă în Consiliul Local Municipal a fost Csilla Aur. La inițiativa primarului Bibarț a fost inițiat „Proiectul de hotărâre nr. 190/2020 privind validarea mandatului de consilier local pentru doamna AUR Csilla”, unde chiar primarul a scris: „Propun aprobarea, de către Consiliul Local al Municipiului Arad, a proiectului de hotărâre având următorul obiect: validarea mandatului de consilier local al doamnei AUR Csilla”. A venit ședința, iar Csilla Aur nu și-a putut intra în drepturile conferite de voturile arădenilor. De ce? „Mandatul de consilier local al doamnei Aur Csilla nu a fost validat nici de această dată, proiectul de hotărâre neîntrunind necesarul de voturi “Pentru“” , se arată în comunicatul primit de la Primăria Municipiului Arad.
Csilla Aur a fost aleasă să-i reprezinte pe arădeni în Consiliul Local Municipal Arad. Este dreptul ei să devină consilier municipal. Urmașii brătienilor au vrut doar să umilească o femeie pentru că este pesedistă. Oricum, în Consiliul Local Municipal Arad liberalii împreună cu UDMR pot trece absolut orice proiect de hotărâre doresc, deoarece numărul consilierilor social-democrați este mic. Dacă liberalii nu doreau ca Csilla Aur să își preia mandatul, primarul interimar Bibarț nu trebuia să inițieze proiectul de hotărâre de CLM și să-l introducă pe ordinea de zi. Pentru echipa liberală în frunte cu interimarul Călin Bibarț nu contează că și alții, reprezentând alte partide, au primit votul arădenilor.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

18 − seventeen =