Liviu Teodorescu și Antonio Pican lansează piesa “Mă ia cu inima”

Liviu Teodorescu face echipă cu Antonio Pican și ne povestesc în prima piesă lansată împreună de la ce au probleme cu inima. Un adevărat party starter, cu energie și un beat uptempo, melodia “Mă ia cu inima” a fost compusă de către Liviu și Pican.
Videoclipul a fost filmat într-un decor instagramabil, construit de la zero, cu forme și culori magnetice și este regizat de Loyal Trip Cartel.

“Piesa asta iese din tiparele a ceea ce v-am obișnuit. Voi aborda mai des flow-ul ăsta R&B / trap în viitor, iubesc energia asta. Colaborarea cu Antonio Pican vine pe fondul unei perioade intense de lucru în studio, în care mi-a demonstrat că e un mega talent. Își scrie muzica, are o voce foarte bună și flow-urile astea de trap îi sunt foarte la îndemână. Cred că o să mai auziți numele lui”, a declarat Liviu Teodorescu.
Prima colaborare oficială dintre cei doi artiști a fost pentru piesa “Toate fostele”, lansată de către Antonio Pican, alături de Bibi și produsă de către Liviu Teodorescu.
Ascultă / Descarcă piesa: https://LiviuTeodorescu.lnk.to/MaIaCuInimaPR
Liviu Teodorescu este, cu siguranță, una dintre cele mai bune voci din România, piesele sale au milioane de vizualizări pe YouTube, iar contul lui de Instagram și canalul propriu de YouTube numără peste 650 de mii de urmăritori fiecare. Artist și compozitor, Liviu Teodorescu s-a lansat în industria muzicală odată cu apariția în cadrul emisiunii concurs Vocea României. De atunci a lansat numeroase hit-uri și are propriul studio de producție muzicală, LiTE Music. “Fanele”, „Ești Piesă”, „Obsesie”, „Lista de Păcate” sau „Ascultă” sunt doar câteva dintre piesele care au strâns milioane de vizualizări pe YouTube.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

twenty − 17 =