Nicole Cherry cântă în limba spaniolă ca o adevarată “Mujer Latina”

Nicole Cherry începe vara în forță cu ritmuri latino, prin piesa “Mujer Latina”, ce vine însoțită și de imagini pline de mister și sex-appeal.
Demonstrând încă o dată atracția pentru muzica latino, dar și afinitatea sa pentru cultura latino, în general, Nicole Cherry își ia rolul de promotoare a ritmurilor caliente, mai ales că prin “Mujer Latina”, artista începe o serie de melodii cu versuri în limba spaniolă și beat-uri perfecte pentru pus pe repeat.
Piesa “Mujer Latina” este compusă de către Randi, Mario Moretti și Theea Miculescu, în studiourile Famous Production, unde Nicole a mai înregistrat și lansat piese precum “Dansează amândoi”, “Doctore” sau “Mă rup”.
Videoclipul piesei este regizat de Bogdan Daragiu și a fost filmat într-un spațiu care reamintește de exotismul pădurilor tropicale din America Latină. Încă de la începutul videoclipului, o putem vedea pe Nicole într-o ipostază foarte pasională, inspirată de o femeie îndrăzneață, încrezătoare în propriile forțe.

Nicole Cherry a celebrat recent șapte ani de carieră, și totodată șapte ani de când a lansat hitul “Memories” și care va da titlul primului său album. Din 2013 și până în prezent, Nicole a adunat numeroase amintiri; hituri cu milioane de vizualizări pe YouTube, emoții nemărginite, sute de mii de cireșe, peste 1.900.000 de urmăritori pe Instagram.
Nicole Cherry este una dintre cele mai talentate artiste din România, dar și una dintre cele mai cunoscute, cu peste 10 hituri lansate, peste 350.000.000 de vizualizări, refrene și show-uri memorabile, primele locuri în topurile muzicale, trofee importante, dar și multe alte activități demne de un artist de top.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

13 + twelve =