Nouă moduri în care Ariana Grande scrie istorie cu piesa “Rain On Me” (alături de Lady Gaga)

Piesa este inclusă pe albumul “Chromatica”, care poate fi ascultat accesând linkul următor: https://umusic.lnk.to/ChromaticaPR
Piesa lansată de Ariana Grande și Lady Gaga, „Rain on me”, nu este doar o piesă catchy, care a ajutat propulsarea noului album semnat Lady Gaga – Chromatica, ci este și o piesă dance-pop ce a făcut deja istorie. Piesa le-a ajutat pe ambele artiste să scrie o nouă pagină în topul Hot 100 și a debutat pe locul 1, Ariana Grande marcând numeroase puncte istorice, datorită acestei reușite.

1. Primul muzician care are patru piese care au debutat pe primul loc în top
Foarte puțini muzicieni au avut mai mult de o piesă ce a debutat pe locul 1 în top Hot 100, dar nici unul nu a reușit să aibă atâtea piese cât are artista. Piesele Arianei Grande ce au debutat pe locul 1 sunt „Thank U, Next”, „7 Rings”, „Stuck With U” cu Justin Bieber și „Rain on Me”, alături de Lady Gaga.

2. Primul muzician care are patru piese care au debutat pe locul 1, dar au și rămas pe locul 1
Ariana Grande nu numai că a reușit să debuteze în top cu patru piese pe locul 1 al clasamentului Hot 100, dar toate aceste piese s-au transformat în hituri și s-au menținut o perioadă mai îndelungată pe prima poziție a topului.

3. Primul muzician care are doua piese ce debutează pe locul 1, în mai puțin de o lună
În mai puțin de o lună, Ariana Grande a lansat două piese care au debutat pe locul 1 în topul Hot 100 – „Stuck With U” cu Justin Bieber și „Rain on Me” cu Lady Gaga. Între aceste două piese ale artistei s-a mai aflat o singură piesa pe locul 1.

4. Al doilea artist de sex feminin care are mai mult de o piesă ce debutează pe locul 1 într-un an
Un număr mic de artiști au fost destul de norocoși să aibă mai mult de o piesă ce intră pe locul 1 în topul Hot 100, iar numărul se restrânge și mai tare când analizăm numărul femeilor care au reușit performanța de a avea două peste care au debutat pe locul 1 într-un singur an. Înaintea Arianei Grande, singura artistă care a mai reușit acest lucru este Mariah Carey cu piesele „Fantasy” și „One Sweet Day”, alături de Boys ll Men.

5. Al treilea artist care are mai mult de o piesă ce debutează pe locul 1, într-un an
Cercul de mai sus, se extinde puțin când sunt incluși și bărbații în calcul. În 2018, Drake s-a alăturat lui Mariah Carey cu piesele „God’s Plan” „Nice For What”, devenind al doilea artist ce marchează această performanță.

7. Primul artist de sex feminin care deține piese ce debutează pe locul 1, doi ani consecutiv
Anul trecut, piesa „7 Rings” a Arianei Grande a intrat direct pe prima poziție a topului Hot 100, iar acum în 2020 a repetat acest succes de două ori. Această reușită o pune pe câștigătoarea de Grammy-uri, Ariana Grande, în lumina reflectoarelor ca primă artistă de sex feminin ce debutează cu un no.1 în doi ani consecutivi.

8. A doua artistă care are piese ce au debutat pe locul, doi ani consecutiv
Ariana Grande este prima femeie care reușește performanța de a avea două single-uri ce au debutat pe locul 1 în topul Billboard Hot 100, dar însă nu este și primul artist, acesta fiind Travis Scott. Muzicianul a reușit performanța anul acesta, după lansarea piesei „The Scotts” feat. Kid Cudi, prima piesă fiind „Highest in the Room”, lansată în 2019.

9. Primul muzician care deține piese ce au debutat pe locul 1 în top, trei ani consecutiv
După cum am menționat, Ariana Grande este prima cântăreață cu piese ce au debutat pe locul 1 al topului Hot 100, doi ani consecutiv și a doua cântăreață la nivel general. Însă, Ariana Grande este primul muzician din istorie care, timp de trei ani consecutiv, a avut piese ce s-au clasat direct pe locul 1 al topului: „Thank U, Next” – 2018, „7 Rings” – 2018 și „Stuck With U” cu Justin Bieber și „Rain on Me” cu Lady Gaga – 2020.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + fifteen =