Rema lansează „Ginger me”

Rema lansează „Ginger me”, o piesa despre o iubire neașteptată.
Asculta / Descarcă piesa: https://umusic.lnk.to/GingerMePR
Rema, starul pop cu origini nigeriene surprinde cu o piesă ușor neobișnuită, cu beaturi afro, versuri simple și vibrații răsunătoare, care empatizează cu tânără generație, dar și cu evenimentele marcante din aceasta perioadă.
„Ginger me” este lansat după succesul EP-ului lansat de Rema, în 2019, o piesă de dragoste care transmite emoții puternice încă de la primele note.

Rema a fost remarcat de artiști precum Drake, Major Lazer, Becky G sau Rihanna, iar prin vocea sa, cântărețul dorește să „răspândească” dragostea pentru țara natală și întreaga Africa, evident, și cu ajutorul muzicii.
„A sosit momentul să ne facem auziți, să ne unim și să luptăm pentru dreptate. Această generație este și generația mea, sunt alături de cei care au curajul să spună lucrurilor pe nume”, a declarat Rema într-un interviu recent.
Descoperit deja în peste 180 de țări, conform datelor oferite de Shazam, cântărețul Rema promite să cucerească topurile de specialitate și inimile celor care rezonează cu dreptatea și muzica de suflet.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

11 + ten =