[VIDEO] Căprar vrea scaunul lui Cionca: trimis în judecată de DNA, candidează la șefia CJA

Cercetat de DNA în dosarul șpăgilor de la cântarul din Vama Nădlac, deputatul Dorel Căprar și-a lansat candidatura pentru președinția Consiliului Județean Arad, printr-un live pe Facebook. „În aceste considerente sunt în măsură să anunț astăzi, public, candidatura mea la președinția Consiliului Județean Arad, din partea Partidului Puterii Umaniste”, a spus Dorel Căprar citind un discurs pe contul său de socializare. Ascultând însă programul său prin care vrea să ia voturile arădenilor, Căprar pare omul inocent abia intrat în politică. Vrea să ne scape de cancer, vrea construcția unui spital modern, vrea drumuri județene. Numai că Dorel Căprar a fost consilier județean, apoi deputat de două mandate al unui partid aflat în ultimii ani la Guvernare. Deci, deputatul Dorel Căprar ar fi trebuit să aibe aceste subiecte pe agenda sa de consilier județean și apoi de deputat. Însă, se pare că doar acum a descoperit lumea reală deși arădenii își plâng necazul de ani de zile de-au înroșit Facebookul și cu drumurile județene și cu spitalul județean. Declarațiile sale sforăitoare de acum, când plânge amarul românilor și se face că luptă pentru biata Românie nu prea „se pupă” cu trecutul recent al deputatului care a ocupat funcții importante în PSD-ul aflat la guvernare, cu toate bunele și relele legate de acest partid în ultimii ani. Și asta inclusiv pe tematici naționaliste și cedări în fața UDMR de-a lungul timpului. Căprar a fost membru al acelei echipe și a girat fără probleme demersuri pe tematici împotriva cărora pare acum atât de înverșunat.
Din partea unui nou venit în politică, vorbele lui Dorel Căprar poate ar fi lovit ca niște lovituri de tun, vorba poetului. Dar venind de la el, au exact puterea blaturilor nenumărate pe care le-a girat de-a lungul anilor cu așa-zisul său dușman politic, în realitate partener de afaceri peste drum de CJA, Falcă.
Dorel Căprar a fost trimis în judecată pentru corupție. El a fost acuzat de procurorii DNA că a angajat mai multe persoane pe șpagă la DRDP Timișoara și posturile respective ar fi urmat să fie ocupate numai după ce s-ar fi analizat, la nivel de conducere a partidului, ofertele candidaților, „urmând ca decizia finală să îi aparțină inculpatului Căprar Dorel Gheorghe”. „Inculpatul Căprar Dorel Gheorghe ar fi pretins și acceptat ca două dintre posturi să fie ocupate în schimbul sumei de câte 5.000 de euro fiecare, pretinzând ca banii să fie remiși în mod direct la casieria organizației județene de partid”, mai arată procurorii DNA.
Deputatul Dorel Căprar a fost exclus din PSD și a trecut la partidul lui Dan Voiculescu și Maria Grappini. Despre Dorel Căprar au existat momente în care realitatea a dovedit că a fost pe blat cu Gheorghe Falcă, fostul primar al Aradului și lider al PNL Arad în timp ce era la butoanele PSD-ului arădean.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

fifteen − nine =