Ziua Drapelului, confiscată politic la Arad

Prefectura a confiscat o importantă sărbătoare. Ziua Drapelului, în acest an, a fost organizată pe șest, fără invitarea parlamentarilor sau a partidelor politice, în afara celor din sfera PNL. De fapt, nici o surpriză din partea unui partid care la Arad a avut tupeul să facă în timpul crizei coronavirusului propagandă electorală. Senatorul Mihai Fifor a protestat pe contul său de pe o rețea de socializare.

Cand Stoian, Falca si gasca lor cred ca pot confisca Ziua Drapelului National…

Cu gandire si comportament de vataf esuat la birtul din sat, prefectul temporar numit, Stoian, organizeaza in dimineata aceasta o ceremonie publica de cinstire a Zilei Nationale a Drapelului Romaniei.

Pe ascuns, asa cum le sade bine, el cu gasca lui sinistra…Falca, Cionca, Bilcea, Giani, Bibart si, desigur, alti vreo cativa trepadusi liberali. Cred ei, ca in felul acesta pot confisca politic o zi de o asemenea insemnatate pentru natiunea romana. Nici nu te poti astepta la altceva din partea groparilor Aradului, care oricum nu inteleg nimic din insemnatatea celor trei culori, mandru arborate peste tot in lume.

Drapelul, ca si iubirea de Patrie, se afla profund sapate in inima fiecarui roman iubitor de tara si de neam. Cum sa explici tristilor astia ca sub drapel au luptat si cazut la datorie eroii neamului nostru, ca pe drapel am jurat credinta Patriei noastre, ca drapelul Romaniei, alaturi de credinta noastra crestina, sunt valori pe care nu le poti confisca si inghesui intr-o manifestare meschina dedicata pozelor electorale. Ar fi un demers inutil.

Ca sa merite sa explici astfel de lucruri lui Stoian sau lui Falca, ar insemna sa crezi, macar si 1%, in capacitatea acestora de a pricepe ceva. Iar eu singur nu cred asta.

Eu cred in faptul ca, in fiecare inima de roman, se afla amprentate cele trei culori – rosu, galben si albastru, iar inima care bate romaneste nu poate fi vreodata pangarita de pigmeii acestia vremelnici ai administratiei aradene.”, a postat Mihai Fifor.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

five × 5 =