Jonas Blue și MAX lansează „Naked”

Jonas Blue și MAX lansează „Naked”, o piesă pe care o să o asculți pe repeat în această vară. Cu un videoclip filmat pe timp de izolare, piesa „Naked” este o colaborare interesantă, semnată de Jonas Blue, unul dintre producătorii americani de succes la ora actuală, încununat cu multe discuri de platină și MAX, un artist în plină expansiune, cu o voce care îți rămâne întipărită în minte.

Pe linii de chitară, pian și trompete, piesa te duce foarte ușor cu gândul la petrecerile vibrante de vară, pe care, de ce să nu recunoaștem, cu toții ni le dorim. Pe lângă talentul inconfundabil al lui Jonas Blue, artistul care a creat hituri precum „Mama”, „By Your Side”, „Perfect Strangers”, „Polaroid” sau „Rise”, se găsesc și amprentele muzicale ale lui Ed Drewett, cel care a compus piese pentru Little Mix și One Direction, dar și ale lui Sam Romans, producătorul din spatele piesei de succes de anul trecut, „Someone You Loved”, semnată de britanicul Lewis Capaldi.
Videoclipul este regizat de Isaac Rentz, care a mai lucrat în trecut cu artiști precum Mabel, Katy Perry și Blink 182 și este cât se poate de actual în tendințele acestui an. Chiar dacă a fost filmat pe timp de pandemie și distanțare socială, neoanele colorate, dansul și formele atrăgătoare sunt ingredientele unei piese de succes, cu un videoclip pe măsură.
„A fost un moment magic atunci când am produs piesa Naked în studioul meu. Totul a decurs atât de natural, iar piesa este amuzantă, pozitivă și seducătoare în aceeași măsură. Cât despre MAX, prietenul meu a fost exact ceea ce a trebuit pentru a ieși combinația perfectă”, a declarat Jonas Blue despre cel mai nou single, „Naked”, pe care cu siguranță îl vom asculta toată vara.

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici