Remme lansează single-ul “Lose Touch”

Remme, artistul olandez cu milioane de stream-uri la piesele sale, lansează single-ul “Lose Touch”. La câteva luni de la debut, artistul de doar 20 de ani revine în atenția fanilor cu piesa „Lose Touch”, cel de-al treilea single din acest an.
Daca în ianuarie debuta cu piesa „Get older” (peste 4 millioane de streamuri pe platformele digitale), urmată de „Hunger”, Remme cântă acum despre dragoste și despre puterea de a merge mai departe atunci când totul se sfârșește.
„De fiecare dată când cânt această piesă mă emoționez imediat. Cântecul mă face să îmi transpun toate sentimentele și să îmi pierd controlul. Am senzația că voi cădea în gol, iar acest lucru mă înebunește și mă face să tip”, spune Remme despre noua sa piesă.
„Lose Touch” creionează momentul de final al unei relații, atunci când cel care trebuie să meargă mai departe nu este pregătit de despărțire. Pe lângă profunzimea versurilor, balada este amplificată și de senzualitatea sunetului de pian, acompaniat de tobe, viori și chitară.
Remme a început să compună această piesă în urmă cu doi ani, pe când locuia la Berlin. Pasionat de cuvinte încă de la 12 ani, artistului i-a fost ușor să își exprime sentimentele pe hârtie, ca mai apoi să compună muzica. Pe final, a reușit să colaboreze cu prietenul Gary Go, textier londonez, care a semnat hituri pentru Skrillex sau Rihanna, în trecut.
Remme a declarat ca influențele muzicii sale vin de la artiști precum Bruce Springsteen, Frank Ocean, Fleetwood Mac dar și Justin Bieber.
Ascultă piesa: https://umusic.lnk.to/LoseTouchPR

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

20 − 1 =