„Breaking Me”, de la Topic și A7S, este cea mai căutată piesă din lume

DJ-ul și producătorul german Topic a dat lovitura cu super hit-ul „Breaking Me”, alături de A7S. De 16 săptămâni în top 10 radio și TV în România, “Breaking Me” are toate premisele pentru a deveni piesa verii 2020, în România, și nu numai.
După ce a intrat în topurile din întreaga lume și a urcat vertiginos, piesa „Breakig Me” este, în acest moment, cea mai căutată piesă, conform Shazam, din întreaga lume. Cu aproximativ 5.000.000 de Shazamuri, DJ-ul ocupă prima poziție în Global Chart, acesta fiind urmat în clasament de artiști precum The Weeknd sau SAINt JHN.
În România, piesa „Breaking Me” ocupă prima poziție în topul radio & TV și este în topurile platformelor de streaming, precum Spotify sau Apple Music.
„Breaking Me” vorbește despre dependență dintr-o relație de cuplu, iar Topic spune că stilul lui muzical este „muzica melancolică de dans”. Artistul și-a început cariera de DJ fiind inspirat de grei ai domeniului, ca Avicii sau Swedish House Mafia, fiind îndemnat și de fostul său profesor de muzică.
Pe perioada pandemiei, Topic a petrecut mult timp în studio, a compus și a produs piese, așadar în perioada următoare ne putem aștepta la un nou hit din partea sa.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

17 + nineteen =