O tânără în stare de șoc în față la Mc Donald`s Arad: dezbrăcată complet cu laptopul și diplomele în geantă

Aseară, în jurul orelor 20:00, în timpul patrulării în zona centrală, în dreptul restaurantului Mc Donalds, polițiștii locali au fost sesizați de cetățeni să intervină, deoarece pe stradă se afla o femeie complet dezbrăcată. Tânăra era în stare de șoc, nu putea spune nici un cuvânt. Polițiștii locali au urcat-o în mașină și au cerut prin serviciul dispecerat sprijinul unui echipaj cu atribuții de ordine publică și o ambulanță. Până la sosirea salvării, dintr-un tomberon din apropiere au fost recuperate două poșete aparținând femeii. La sosirea ambulanței, tânăra a devenit agresivă. Pentru a putea fi transportată la Unitatea Primiri Urgențe a fost necesară prezența unui polițist local. După recoltarea unor probe de sânge, de la UPU, polițiștii locali au secondat în continuare personalul medical și pacienta la Secția de Psihiatrie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad de pe strada Octavian Goga și au reușit să o convingă să îmbrace un halat de unică folosință din dotarea ambulanței.
Tânăra era foarte slabă și se afla în stare de deshidratare. Nu s-a reușit să afle motivele pentru care se afla în această stare, deoarece era încă incoerentă în declarații. Printre lucrurile femeii s-au găsit un laptop cu accesorii, cartea de identitate, certificatul de naștere și mai multe diplome de absolvire. Din actele pe care le deținea, polițiștii au constatat că tânăra are 30 de ani și domiciliul în Timișoara. Ea a rămas internată în spital.
Polițiștii locali arădeni spun că astfel de incidente survin destul de frecvent, însă, cel mai adesea, persoanele aflate în stare de surescitare ori incapabile să-și controleze manifestările agresive au un nivel de pregătire și o stare materială inferioară tinerei respective.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

two × 4 =