Gura păcătosului… Falcă recunoaște că a blocat finalizarea Pasajului Micălaca

Foto: Arhiva

Gheorghe Falcă, europarlamentarul cu comportament de primar de facto al Aradului, a recunoscut senin că primăria pe care a condus-o a blocat finalizarea Pasajului Micălaca. Asta în condițiile în care au fost destule voci care acuzau o înțelegere a proprietarilor de terenuri din zonă, care au refuzat să își dea acordul de acces pe terenurile lor pentru a permite mutarea unor linii de înaltă tensiune, cu conducerea Primăriei. Acum Falcă anunță nonșalant că Primăria va face exproprieri, va muta liniile electrice în subteran și se va putea finaliza pasajul. Adică, se va face acum ce se putea realiza de ani de zile dacă nu s-ar fi pus frână din partea Primăriei și asta pentru ca pasajul să fie obiect de campanie electorală pentru PNL Arad. Senatorul Mihai Fifor a prezentat pe contul său de pe o rețea de socializare modul în care a acționat Gheorghe Falcă în privința pasajului.
„Falcă recunoaște public, cu o nonșalanță incredibilă, faptul că mai bine de un an a blocat finalizarea pasajului din Micălaca, de pe centura Aradului. Am avut nenumărate ieșiri în 2019, în care am arătat că lucrările la acel pasaj s-au oprit pentru că unii proprietari de terenuri din zonă, în cârdășie cu Gheorghe Falcă, blochează relocarea liniei de înaltă tensiune. La acel moment, Falcă se jura cu mâna pe inimă că nu are nimic de a face cu acest subiect, dar în realitate lucrurile au stat cu totul altfel, iar acest politruc de tristă amintire pentru Arad a făcut tot posibilul să nu finalizăm acel pasaj. Ar fi fost prea mult pentru incompetența lui Falcă să finalizeze PSD două pasaje în doi ani.
Acum, după un an și jumătate de șicane, Falcă vine senin și ne spune că Primăria Arad va face exproprierile în acea zonă, se va coborî linia de înaltă tensiune în subteran și se vor relua lucrările. Cât de nesimțit poate fi un astfel de primar, europarlamentar, politician, care își face calcule meschine pe spatele arădenilor? Cum să blochezi o investiție de asemenea amploare, numai pentru că ea e realizată de PSD ? Cum să faci astfel de jocuri politice, să faci tot posibilul să nu se finalizeze acel pasaj, ca după mai bine de un an să vii ca Făt-Frumos pe un cal alb și să aduci soluția salvatoare, care a fost în tot acest timp la îndemâna ta, dar ai refuzat să o pui în practică? Gheorghe Falcă, îți spun public: tu ești COVID-ul de care trebuie să scape acest oraș. Tu și toți virușii pe care i-ai lăsat în urma ta, fie că se numesc Bibarț, Bîlcea sau Cionca. #AradulfaraFalca”, a scris Mihai Fifor pe contul său de Facebook.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

eleven + 19 =