Kungs lansează single-ul “Dopamine”, feat. JHart

Este deja cunoscută dragostea lui Kungs pentru piese care au devenit adevărate imnuri, cu sound-uri de club combinate cu muzica pop.
După ce a lansat o serie de “arme” potrivite pentru club, Valentin Brunel (Kungs) a adus vara la un alt nivel și a dus mulțimile într-o călătorie fantastică prin sound-ul sau deep-pop.
Artistul francez a revenit cu single-ul “Dopamine”, un imn de vară, care aduce în același loc experiențele trăite de el până în prezent, iar versurile descriu un portret al evoluției sale ca artist.
“În 2018, m-am mutat să locuiesc in Los Angeles pentru câteva luni, pentru a lucra la câteva melodii. M-am simțit singur, aveam dubii, dar și multe întrebări. La un moment dat, am fost la o petrecere, unde m-am simțit trist, anxios și singur, cu toate ca eram înconjurat de multă lume. A doua zi l-am cunoscut pe Jay Hart, i-am povestit ce s-a întâmplat și cum m-am simțit și de acolo a început totul”, a declarat Kungs.
Dopamine are o producție pop, plină de energie, și încorporează vocalele excepționale ale lui Jay Hart; este prima piesă dintre serie pe care Kungs intenționează să le lanseze anul acesta și anul următor.

Kungs este un DJ și producător originar din Sudul Franței, care și-a început cariera la vârsta de 5 ani. Încă de atunci, Valentin își petrecea toate după amiezile ascultând muzica rock’n’roll, alături de tatăl său. Printre primii artiști care l-au inspirat au fost The Who și The Kooks, printre alții. Acum, la 22 de ani, Kungs este unul dintre cei mai cunoscuți artiști ai muzicii dance-pop.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

fifteen − fourteen =