Remixul piesei „Djale”, lansat de Jador alături de Emilia, Dodo, Jay Maly și Costi ocupă locul 1 în Trending pe YouTube

Remixul piesei „Djale” lansat de Jador împreună cu Emilia, Dodo, Jay Maly și Costi ocupă locul 1 în Trending și a adunat peste 2 milioane de vizualizări pe YouTube la doar 48 de ore de la momentul lansării. Jador și-a surprins fanii cu această colaborare și a cucerit publicul cu „Jale”, hit produs de Costi Ioniță și compus de către acesta împreună cu Jay Maly, Alina Manolache și Bogdan Mocanu.

Remixul vine cu vibe-uri fresh, ritmuri raggaeton, versuri în limba română și spaniolă, și este numai bun pentru zilele și nopțile de vară. Varianta românească a piesei „Djale” este însoțită de un videoclip regizat de Alex Ceaușu ce completează prin mood-ul sau sound-ul piesei.
Single-ul original lansat de Emilia, Dodo, Jay Maly și Costi a adunat peste 19 milioane de vizualizări pe YouTube în doar patru luni din momentul lansării.
Carismatic și mereu cu zâmbetul pe buze, Jador a reușit să fie numărul unu în topurile muzicale din România, dar și din străinătate cu hitul „Dau moda”, lansat alături de Lino Golden, care a generat peste 55 de milioane de vizualizări pe YouTube. Piesa s-a poziționat pe locul 1 în Trending pe YouTube, iar cel mai recent single lansat alături de Alex Velea, „Arde-mă Baby”, a generat aproape 22 de milioane de vizualizări pe YouTube la o lună de la lansare.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

two × 2 =