Un nou curs online la CCIA: Manager Proiect

Camera de Comerţ din Arad organizează începând cu data de 15 iulie 2020, un nou curs acreditat de Manager Proiect (COD COR 242101). Cursul se organizează integral online pe platforma ZOOM, iar examenul va fi susţinut tot online.
Toți absolvenții cursului Manager de Proiect primesc:
• certificat Manager Proiect, eliberat de A.N.C. cu vizele Ministerele Muncii şi Educaţiei
• discount de 10% pentru înscrierea la oricare alt curs organizat de CCIA Arad
• teste online pentru autoevaluare şi pregătirea examenului
• suport de curs, materiale şi formulare pentru a le putea folosi în activitate.
„Cursul Manager Proiect poate reprezenta un element important de recomandare pentru oricine şi în orice poziţie a proiectului. Până şi o afacere poate fi abordată ca un proiect, astfel că dobândirea competenţelor de manager proiect este un pas înainte pentru a iniţia şi gestiona propria afacere”, a declarat preşedintele Camerei de Comerţ Arad, arh. Gheorghe Seculici. Se pot înscrie doar absolvenți de studii superioare.
„Cursul se adresează celor care își încep o carieră de manager de proiect independent, membrilor echipelor de proiect, persoanelor implicate în implementarea proiectelor cu finanțare internă sau externă, specialiști sau coordonatori ai departamentelor de dezvoltare, reprezentanți ai autoritătilor publice locale și centrale, ai IMM-urilor sau membrilor ONG care accesează Fonduri Structurale şi tuturor celor care doresc să capete cunoștințe și abilități în domeniul managementului de proiect”, a precizat managerul Centrului de formare profesională din cadrul CCIA Arad, prof. Carmen Crişan.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

16 − four =