Cannabis și țigări de contrabandă, descoperite la anchetarea incendierii unui autoturism

Foto: Arhiva

Polițiști din cadrul IPJ Arad – Serviciul Investigații Criminale și lucrători din cadrul Direcției pentru Operațiuni Speciale și S.A.S au efectuat trei percheziții domiciliare pe raza municipiului Arad, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad. În urma activităților desfășurate s-au descoperit țigarete fără timbru fiscal și plante de cannabis. Cu privire la plantele de cannabis descoperite, a fost sesizat DIICOT – Biroul Teritorial Arad, conform dispozițiilor legale referitoare la competența organelor de urmărire penală.
Dosarul aflat pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad în care s-au efectuat perchezițiile are ca obiect incendierea unui autoturism în 18 octombrie 2019, de către patru persoane care sunt cercetate pentru săvârșirea infracţiunii de distrugere, prev. de art. 253 alin. 4 C. pen. (în diferite forme de participație). În data de 10.07.2020 s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de cele patru persoane, care au dobândit astfel calitatea de suspect.
După audierea în această calitate, va fi analizată oportunitatea luării unor măsuri preventive față de cei patru suspecți, respectiv a sesizării Judecătoriei Arad cu propunere de luare a unor măsuri preventive, se anunță într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 4 =