Captură la Nădlac II: VW Passat căutat pentru confiscare în Marea Britanie, depistat la intrarea în România

Foto: Arhiva

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota au descoperit un autoturism marca Volkswagen, model Passat, în valoare de 10.000 de euro, care era căutat de autorităţile din Marea Britanie.
În data de 09.07.2020, în jurul orei 20.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră un cetăţean român în vârstă de 41 de ani, la volanul unui autoturism marca Volkswagen, model Passat. La controlul de frontieră, în urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat faptul că autovehiculul figurează ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie la data de 05.09.2019. Bărbatul a declarat că nu cunoştea faptul că autoturismul ar fi fost căutat de autorităţi.
Maşina, în valoare de 10.000 de euro, a fost indisponibilizată la sediul S.T.P.F Arad, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

eight − four =