„Prisionera”: Akio lansează un nou single împreună cu Amel

Akio colaborează pentru prima oară cu Amel și lansează „Prisionera”, un single fresh, cu versuri în spaniolă ce îmbină beat-uri dance cu ritmuri latino și influențe reggaeton, potrivit serilor toride de vară. Cei doi artiști s-au cunoscut în studioul November Records, unde au descoperit că pot avea o chimie muzicală deosebită. Amel este vocea feminină ce semnează „Prisionera” și este prima sa colaborare într-un proiect muzical.
Compus și produs de către Akio împreună cu Dony, artistul ce a lansat hituri precum „Sexy Thing” și „So Bizarre” alături de David Deejay, „Prisionera” este o poveste pasională, despre iubirea ce ține inima captivă în propria cușcă și doar cel ales o poate elibera.
Akio (Florin Cioran) și Dony nu sunt la prima lor colaborare, aceștia fiind producătorii de succes din spatele unor hituri internaționale precum „Privacy” (lansat de Alex Underbase) sau „Dalinda” (lansat de Alex Mica), piesă ce a fost nominalizată la Romanian Music Awards în 2012 și a adunat aproape 100 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici