Au înnebunit #Delfinii. Vara asta Criss Blaziny și Alexandra Stan sunt primii!

Vara începe cu o nouă colaborare între Criss Blaziny și Alexandra Stan. La aproape patru ani de la „Au gust zilele”, cu 25 milioane de vizualizări pe YouTube, cei doi constănțeni aduc pe beat-uri unele dintre cele mai frumoase sentimente ale verii – marea, plaja, weekend, libertate, distracție și… pasiunea.
Piesa este compusă de către Criss Blaziny și Pink Elephant și candidează cu succes la titlul de piesă a verii. Pachetul „Delfinii” este completat de un videoclip filmat la malul mării, în orașul natal al celor doi artiști. Tot Blaziny este cel care a regizat videoclipul piesei “Delfinii”, iar Alexandra și Blaziny au genul ala de vibe care te face să ajungi instant la mare. Exotic, incitant, fără inhibiții, videoclipul ne introduce într-o poveste în care totul prinde și mai multă culoare când se împarte la doi. Flirtul dintre cei doi artiști este susținut de versurile jucăușe și cadrele vibrante din clip.
Alexandra Stan este prezentă în topurile din România cu piesa “Obsesii”, ocupând săptămâni la rând primele locuri în top 10. Alexandra și-a făcut debutul în muzică alături de MediaPro Music, când a lansat single-ul „Lollipop / Param Pam Pam”. Ulterior, au urmat single-uri ca „Mr. Saxobeat”, „Lemonade” sau „Get Back (ASAP)”. La 10 ani distanță, artista a reintrat în portofoliul Universal Music Romania & MediaPro Music. Alexandra Stan a cucerit întreaga lume cu hitul „Mr. Saxobeat”, iar în 2019 a aniversat 10 ani de activitate muzicală. De-a lungul carierei sale, artista a lansat patru albume (Saxobeats, Unlocked, Alesta, Mami), cu zeci de single-uri de top, a avut colaborări cu artiști ca Daddy Yankee, Havana, Mohombi sau Manuel Riva și a strâns o comunitate online de peste 6,5 milioane de fani.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 × 4 =