„Un Alt Format”. IRIS Nelu Dumitrescu

Vineri, 17 iulie 2020, trupa IRIS – Nelu Dumitrescu a lansat cel mai recent single, „Un alt format”.
Piesa a fost compusă și înregistrată în perioada pandemiei, lucru care se reflectă în versurile și mesajul melodiei, acestea fiind realizate de către Eliza Manda. Mai mult decât atât, Un alt format este rezultatul unei fructuoase colaborări virtuale cu doi artiști suedezi, Jan Kennet Bingegard și Jan Lund. Videoclipul melodiei „Un alt format” a fost realizat de către Ionuț Trandafir și poate fi urmărit la acest link:

„Distanțarea socială și evenimentele care constituie acum realitatea noastră ne-au făcut să reflectăm asupra trecutului, asupra lucrurilor pe care le luam de bune și nu le apreciam la adevărata lor valoare. Regulile jocului sunt acum altele și e important să ne adaptăm, nu să ne împotrivim. Lucrurile evoluează, fie că vrem noi sau nu”, a declarat fondatorul și liderul formației IRIS – Nelu Dumitrescu.
Membrii trupei s-au întâlnit la sala de repetiții, imediat ce acest lucru a fost permis și au început să contureze noua melodie. Au urmat vizitele la studio pentru înregistrarea piesei, iar la finalul lunii iunie a fost filmat videoclipul. Toate acestea au decurs cu prudență și respectând pe cât posibil toate regulile pentru ca nimeni să nu fie expus riscului îmbolnăvirii.
Single-ul „Un alt format” va fi inclus în setlist-ul următoarelor concerte pe care trupa IRIS – Nelu Dumitrescu le va susține, în aer liber, în această vară.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

four − two =