Pe surse: sesizare la ANI pe numele consilierului județean Ioan Plaveți

Foto: Arhiva

Consilierul județean liberal Ioan Plaveți face obiectul unei sesizări adresate Agenției Naționale pentru Integritate. Conform surselor noastre, se solicită ca ANI să declanșeze cercetări pe numele lui Plaveți sub aspectul incompatibilității și al conflictului de interese administrativ.
Mai precis, reclamanții arată că Ioan Plaveți, care a fost ales și validat în anul 2016 ca și consilier județean, este angajat din anul 2019 ca și Șef serviciu RUNOS în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad. În calitatea sa de consilier județean, se consideră că el votează hotărâri de consiliu județean care îi asigură un profit personal. Adică, printre altele, a votat organigrama, statul de funcții și alocarea de la bugetul județean a sumelor pentru Spitalul Județean, din care i se plătește salariul.
O situație asemănătoare este și cea a consilierului județean lui Ioan Plaveți în raport cu societatea Aeroportul Arad SA în care are calitatea de angajat cu contract individual de muncă și de unde a obținut un venit salarial de 20.611 lei, conform declarației de avere din anul 2020, publicată pe site-ul Consiliului Județean Arad.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 × 4 =