Un nou curs la Camera de Comerț: curs de calificare administrator de condominii

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad organizează cursul de calificare pentru administratorii de condominii. Cursul poate fi urmat atât de persoanele care lucrează deja, cât și de cele care ar dori să lucreze ca administrator condominii. Pentru a putea presta această activitate este nevoie de un certificat de calificare profesională eliberat de un centru de formare profesională și de un atestat eliberat de primar, plus cazierul judiciar.
„Meseria de administrator condominiu implică o doză mare de responsabilitate, este important ca cei care activează în domeniu să fie la curent cu reglementările în vigoare şi să aibă o bună pregătire teoretică și practică”, a declarat preşedintele CCIA Arad, Gheorghe Seculici.
Documente necesare înscrierii (în copie) sunt: buletin/carte de identitate; certificat de naştere; certificat de căsătorie, dacă este cazul; diploma studii medii sau studii superioare.
„Cursul de calificare – administrator de condominii vă pregătește teoretic și practic pentru îndeplinirea responsabilităților dvs. în contextul modificărilor aduse de Legea nr. 196/2018, cu accent pe riscurile la care vă expuneți în cazul în care nu aplicați corect aceste modificări. În cadrul orelor de curs, fiecare participant va primi sprijin din partea formatorilor cursului în vederea întocmirii statutului asociației de proprietari și regulamentului condominiului, documente obligatorii conform legii 196/2018”, ia explicat managerul Centrului de Formare Profesională din cadrul CCIA Arad, prof. Carmen Crişan.
La absolvirea cursului se eliberează certificatul de calificare profesională, solicitat de autoritățile publice locale pentru dobândirea calității de administrator de condominii. Certificatul de calificare este recunoscut de Ministerul Educației Naționale şi Ministerul Muncii și Justiției Sociale.
Informații suplimentare: CCIA Arad – prof. Carmen Crişan, telefon 0730188299, email carmen.crisan@ccia-arad.ro

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

eleven − seven =