Noi jocuri pentru Android, lansate anul acesta

Jocurile pentru Android sunt din ce în ce mai numeroase și se îmbunătățesc în fiecare lună. O mulțime de noi titluri pot fi găsite în Google Play și indiferent dacă ești un jucător ocazional sau o astfel de activitate îți ocupă puțin timp în fiecare zi, există câte un joc care să se potrivească gustului tuturor.

Să ai un Android în zilele noastre, este ca și cum ai avea un hard disk plin de jocuri interesante, deoarece există o varietate mare de opțiuni din care să alegi. Creatorii versiunilor Android ale majorității jocurilor care au o istorie lungă în spate au avut grijă să păstreze caracteristici precum misterul și complexitatea diferitelor niveluri și să le adapteze pentru micile ecrane. O bună inspirație pentru acești dezvoltatori au fost cei care au reușit înaintea lor să transfere jocurile găsite pe sloturi, în lumea online, unde multe platforme le oferă spre utilizare celor interesați. Există multe jocuri ca la aparate la Unibet, care reflectă lumea jocurilor video și a filmelor, cum ar fi Lara Croft: Templele și mormintele, Regele Junglei și Jumanji.

Clash of Beasts este cel mai recent joc creat de Ubisoft. Este un joc Player vs Player online, cu elemente de strategie și de construire a unui regat propriu. Ca jucător, începi construirea unei baze și îți stabilești astfel apărarea împotriva atacatorilor. Apoi începi tu să ataci alte baze și să le descoperi strategia de apărare. Lupta se desfășoară dintr-o perspectivă de sus în jos, similară cu vechile jocuri, dar folosești creaturi mitice în loc de avioane. Există multe astfel de creaturi pe care trebuie să le colectezi și poți alege din lupte PvP cu până la șase jucători în total. Cea mai bună veste se referă la faptul că ai acces la joc fără să plătești nimic.

Exos Heroes este un joc în stil role playing, de acțiune, care oferă jucătorilor o lume pregătită pentru explorare, o mulțime de lucruri de făcut și o poveste detaliată de care să se bucure. Experiența de luptă este destul de standardizată, dar acest lucru nu înseamnă că nu oferă fel de fel de provocări. Există un element numit gacha, prin care jucătorii pot reuni mai mulți eroi, iar în această privință, utilizatorii care deja au trecut prin experiența jocului, sunt de părere că mai este nevoie de îmbunătățiri. Poți descoperi și tu despre ce este vorba, pentru că ai șansa să îl descarci tot gratuit.

My Talking Tom Friends este cel mai recent joc din franciza Talking Tom. Spre deosebire de celelalte jocuri din serie, poți avea șase animale de companie în loc de unul singur. Jocul are o serie de mini-jocuri, diverse personalizări și surprize pe care le afli pe parcurs, toate pentru a te distra pe cinste. Poți să îți dai seama de reguli fără dificultate, pentru că totul e construit într-un stil user friendly.

Show Word este un nou joc potrivit pentru cei care optează în offline pentru jocuri ca Scrabble, Țomanap sau adoră să completeze rebusuri și integrame. În cadrul acestui nou joc de cuvinte, participanții primesc un set de scrisori împreună cu o placă de joc. Ceea ce trebuie să facă, e să gliseze între litere pentru a crea cuvinte noi. Literele dintr-un cuvânt pot fi reutilizate; astfel, dacă ai L, E, T și R, poți reutiliza E și T pentru a scrie scrisoarea. Jocul include 250 de niveluri, fără limite de timp.

Tu singur poți lua decizia cea mai potrivită cu privire la care joc te va distra mai mult, iar dacă ești adeptul încercărilor repetate, poți trece printr-o rundă din fiecare. Până la urmă, nu ai nimic de pierdut. Ai nevoie de un singur punct de plecare: Androidul.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 × 4 =