Cântecele pentru copii, interpretate de artiștii MediaPro Music & Universal Music România

Primăvara acestui an a venit cu un proiect nou, dedicat de data aceasta celor mici. Universal Music România a lansat proiectul „Cântece pentru copii”, cu o primă serie de 6 melodii pentru cei mici, prezentate pe parcursul a câteva săptămâni. Astfel, copiii, dar și părinți, au putut descoperi cum să se spele corect pe dinți și pe mâini, cum să poarte masca sau cum să își pună un plasture pe rănile de la joacă, cu ajutorul noilor melodii animate.
Henry, Emma, Mama, Tata si HamHam sunt personajele principale ale acestui proiect, unde micuții se bucură de o lume magică, perfectă pentru momentele de dans, voie bună și distracție, la care se adaugă și elementele educative.
Ideea acestui proiect poartă semnătura muzicianului și omului de radio Kai Horage, însă vocile în limba română au fost dăruite de artiști precum Alexandra Stan, Liviu Teodorescu, Bogdan Ioan, Dora Gaitanovici sau Romanița, până în prezent.
Cântecele pentru copii pot fi ascultate pe toate platformele de streaming, dar și pe canalul de YouTube „Cântece pentru copii”, unde s-au adunat aproape 300.000 de vizionari ale videoclipurilor lansate până acum.
https://www.youtube.com/Cantecepentrucopiioficial

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 × 4 =