PSD Arad acuză: soția consilierului lui Călin Bibarț, numită șefă

PSD Arad arată că la PNL Arad nu mai există rușine sau decență. Unicul criteriu de promovare în funcții publice, în domenii sensibile, îl constituie doar clientelismul politic și obediența față de personajele cheie ale filialei locale. În plină pandemie, liberalii, dispun după bunul lor plac, numirea la conducerea Spitalului TBC a norei primarului din Șiria, pe deasupra și soția consilierului lui Călin Bibarț. CV-ul și experiența profesională sunt irelevante când vine vorba despre foamea clientelei de partid.
PSD Arad arată că acest lucru nu este singular. La fel a procedat și Gheorghe Falcă, în toate mandatele sale, iar interimarul Bibarț îi calcă pe urme, deși în mai puțin de 24 ore se va jura strâmb că nu are nici o legătură cu numirea acestei doamne cu un profil și parcurs profesional total nepotrivit pentru funcția în sine.
Important pentru ei este doar să acceadă la salarii grase, nu mai are nici o relevanță că o unitate spitalicească de o asemenea importanță precum spitalul TBC încape pe mâna unei amatoare, în plină curbă ascendentă a epidemiei COVID.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 × two =