Billie Eilish lansează single-ul și videoclipul piesei “my future”

Billie Eilish a revenit cu single-ul „my future”, proiect despre care a declarat într-un email trimis către fani: „am scris melodia la începutul carantinei și este personală și specială pentru mine. Acel moment a fost exact unde eram psihic – încrezătoare, entuziasmată, introspectivă. Recent, la nivel general, i s-au adăugat și alte înțelesuri, raportate la contextul în care ne aflăm. Sper că veți extrage propriile înțelesuri din toată situația aceasta.
Piesa „my future” a fost compusă și înregistrată în Los Angeles, fiind produsă de către fratele artistei, FINNEAS. Single-ul vine după cântecul „No Time To Die”, coloana sonoră a filmului James Bond, și lansarea albumului de debut – „WHEN WE FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO?”.
Single-ul este lansat cu un videoclip animat, creat de artistul australian Andrew Onorato.

Anul 2020 a început pentru Billie cu 5 premii GRAMMY la cea de-a 62-a ediție a premiilor, în ianuarie. Au urmat premiile cinematografiei, celebrele Oscaruri, unde Billie a urcat pe scenă alături de fratele său, pentru un moment live al piesei „Yesterday”, de la The Beatles”.
Ulterior a lansat track-ul official de pe coloana sonoră James Bond, iar în martie trebuia să înceapă turneul sold-out „Where Do We Go?”, care, din păcate, s-a amânat cu puțin timp înainte de a începe.
Noul cântec a fost scris în izolare, unde Billie a avut mai mult timp să reflecteze, și se poate spune că „my future” este și un produs al unei femei, o formă de maturizare, de acceptare și contemplare.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 × one =