Liviu Teodorescu lansează a doua piesă din LiTE Moments vol. 3 – “Lacrimile”

Foto: Arhiva

Liviu Teodorescu a început de curând seria a treia din LiTE Moments cu piesa “Mulțumesc”, iar acum, la două săptămâni distanță, lansează a doua piesă din cadrul proiectului – “Lacrimile”.
LiTE Moments a ajuns la al treilea volum, în al treilea an consecutiv, pentru care Liviu Teodorescu pregătește în fiecare vară acest proiect personal, cu câte trei melodii pe care le lansează la o distanță de câte două săptămâni – un concept unic în România.
În ultimii ani, numeroase piese din volumele LiTE Moments s-au remarcat și au devenit nelipsite de la toate concertele lui Liviu, fiind fredonate de toți fanii. Printre acestea se numără „Prefă-te”, „Toate momentele”, „Să nu te prind” și multe altele.
Versurile și muzica sunt realizate integral de Liviu Teodorescu, la fel și producția, iar mix & master-ul piesei a fost realizat de Max Kissaru. Videoclipurile LiTE Moments vol. 3 au fost filmate în Gradina Botanică, fiind regizate de Loyal Trip Cartel; toate păstrând aceeași notă, la fel cum s-a întâmplat și în cazul primelor două volume.

Liviu Teodorescu este, cu siguranţă, una dintre cele mai bune voci masculine din România, piesele sale au milioane de vizualizări pe YouTube, iar contul lui de Instagram numără peste 705 mii de urmăritori. Artist și compozitor, Liviu Teodorescu s-a lansat în industria muzicală odată cu apariția în cadrul emisiunii concurs „Vocea României”. De atunci a lansat numeroase hit-uri și are propriul studio de producție muzicală, LiTE Music. „Fanele”, „Ești Piesa”, “Obsesie”, „Lista de Păcate” sau „Ascultă” sunt doar câteva dintre piesele care au strâns milioane de vizualizări pe YouTube.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

18 − 17 =