Romanița lansează melodia “Carusel”

Romanița lansează single-ul “Carusel”, în care punctează un mesaj puternic, că iubirea nu e carusel și nu se învârte după un el.
“Am ales să lansez *Carusel*, acum, în mijlocul verii, fără nici o ocazie specială și fără să fie legat de nici un eveniment dedicat femeilor. De ce? Pentru că uneori am senzația că ne comportăm ca porțelanurile alea fine pe care le ține bunica în servantă și nu le folosește niciodată. Da, suntem fragile și scumpe și, de teamă să nu ne stricăm, acceptăm uneori să stăm închise într-o servantă, fără să ne exploatăm la maxim potențialul și ocaziile care se ivesc”, a declarat Romanița.
Piesa “Carusel” este compusă integral de Romanița și vorbește despre momentele în care te învârți într-un cerc amoros vicios, atunci când simți că nu ești de ajuns, atunci când te-ai lăsat mereu pe locul doi, vorbește despre asumare și acceptare a greșelilor care fac parte din procesul de autocunoaștere.
“Mi-aș dori să văd femeile mult mai conștiente de valoarea lor, mult mai încrezătoare în propriile forte, mult mai independente și mult mai curajoase! De multe ori, frica de singurătate ne împinge să acceptăm relații cu adevărat toxice în care ne stingem și ne pierdem câte un pic în fiecare zi și ne trezim într-o zi când e mult prea târziu că a trecut viața pe lângă noi, iar noi am făcut-o doar despre “ei”, a adăugat artista.
Videoclipul este regizat de Romanița și poate fi urmărit aici:

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 × 2 =