Senatorul Fifor, acuze dure: liberalii arădeni îi premiază pe cei care coordonează dezastrul provocat de COVID la Arad

Senatorul Mihai Fifor alutat atitudine pe contul său de pe o rețea de socializare și arată cum actualul primar Călin Bibarț premiază incompetența. „Aradul lui Bibart, orașul în care incompetența și hoția se “pedepsesc” cu titluri onorifice. Aflăm că liberalii aradeni l-au propus pentru titlul de “Cetățean de onoare” al Aradului, pe liberalul arădean Gigi Domșa, nimeni altul decat coordonatorul Spitalului Judetean in lunile dezastrului. Titlul ar urma să fie conferit de primarul arădean liberal interimar, Bibarț. Dacă sesizați repetabilități supărătoare, înseamnă că 16 ani de administrație PNL-ista sunt mulți. Prea mulți!”, a scris Mihai Fifor pe Facebook. Senatorul social-democrat arată dezastrul din sistemul sanitar arădean. „Sistemul sanitar din Arad a cedat al doilea din țară la primul contact cu virusul COVID-19. Efectele unui management sanitar deficitar și al achizițiilor făcute ani de zile, mai mult de dragul clientelei de partid si a vânzătorilor de echipamente decât de al bolnavilor, și-a spus cuvântul.‼️ Efectul imediat și tragic: 78 de morți. Imbolnaviti: 126 de medici, asistente, infirmiere. Și lucrurile continuă în aceeași direcție”, spune Mihai Fifor. Senatorul arădean arată însă că aceia care sunt responsabili de această situație sunt premiați.
„Ce au înțeles cei care sunt responsabili de acest bilanț tragic? ‼️ Că unul dintre responsabilii de aceasta tragedie merită un titlu de cetatean de onoare! Că e Gheorghe Domșa sau că e oricare altul dintre ei, deja nu mai are importanță. Sfidarea fata de aradeni depaseste deja orice limita! Ideea e că oamenii ăștia nu înțeleg nimic din necazurile și sacrificiile acestui oraș. Tot ce este important pentru ei este îmbrăcarea incompetenței lor, buna de DNA, într-un ambalaj strălucitor și ușor vandabil public, în ideea că oamenilor le plac eroii. Doar ca eroii sunt, din pacate, medicii, asistentele, infirmierele, politistii, paramedicii… toti cei care au fost in linia intai in lunile groazei. Nu Cionca, Domsa, Bilcea, Bibart, Onel, Stoian si alti trogloditi lipsiti de orice urma de bun simt si responsabilitate”, spune Mihai Fifor. Senatorul arădean arată însă, menționând Raportul Curșii de Conturi, pe care liberalii îl vor să-l țină secret, cum s-au făcut achizițiile în perioada pandemiei la Arad.„ Raportul Curții de Conturi incheiat zilele trecute, în privința achizițiilor din perioada pandemiei de la Arad, folosește in repetate randuri cuvântul NELEGAL. Se arată că acolo zeci de achiziții au fost făcute ILEGAL de către autoritățile care au gestionat criza. În loc de dosare penale, avem festivități si cetateni de onoare, în loc de vinovați, avem falsi “eroi”.
Pe mormântul simbolic al celor care au plătit cu viața incompetența și hoția liberală, autoritățile se pregătesc să așeze pompos statuia celor care i-au ucis. Este revoltător. Mult prea prea revoltător! Ajunge, Cionca! Ajunge, Bibart! Incetati bataia de joc la adresa aradenilor!!!”, a scris Mihai Fifor pe contul său de Facebook.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

ten + fifteen =