Dragoș Moldovan „rupe” tăcerea, cu noul single

Dragoș Moldovan, câștigătorul concursului „Vocea României” 2019, sezonul noua, lansează astăzi cel de-al doilea single solo, „Tăcerea”. Vechile trăiri și poveștile de altă dată se împletesc cu visele de astăzi, cu durerile și sentimentele neexprimate care stau să explodeze, însă într-un alt context, așa cum creionează Dragoș Moldovan în cel mai nou single, 100% rock. La fel ca pentru single-ul precedent, „Undeva, cândva”, Dragoș Moldovan semnează atât compoziția, cât și versurile acestei piese.
Dragoș Moldovan este originar din Timișoara, unde a studiat la Liceul de Muzică, iar în prezent este student la Facultatea de Muzică, unde studiază chitara. Pe lângă muzică, Dragoș este foarte atașat de animale, el fiind și dresor de câini.
Dragoș este și solistul trupei Pandora, alături de care a lansat în urmă cu o lună melodia “Așa cum sunt”. Pandora s-a format în anul 2010 la Timișoara și abordează stilul hard’n’heavy. În cei 10 ani de activitate a cântat în cadrul multor festivaluri de renume din România, Pandora devenind un nume puternic în heavy metalul din vestul țării.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

20 + 11 =