Fifor sare la gâtul lui Cionca: Cum îți permiți să ceri socoteală unui primar pentru modul cum își administrează orașul?

Senatorul Mihai Fifor îl atacă pe contul său de pe o rețea de socializare pe Iustin Cionca, președintele CJA, care l-a „certat” pe Mircea Jichici, primarul orașului Lipova. Fifor îi cere socoteală lui Cionca pe Facebook în termeni extrem de duri, într-o virulentă declarație politică asumată.
„Cine ești tu, Cionca Iustin, si cum iti permiti să ceri socoteală unui primar pentru modul în care își administrează orașul?
‼️ Ce formă de tupeu v-a adunat pe voi acolo la PNL Arad, unde prefectul – un functionaras ignorant folosește ilegal instituții ale statului împotriva ziariștilor, iar președintele Consiliului Județean, acest personaj sinistru Cionca, iese la furat imagine electorala, umblând teleleu printr-un spital despre care nici macar nu a stiut ca exista pana ieri si cu care nu are absolut nicio legatura?
‼️ Cum să mai ai tupeu, Cionca Iustin, să ieși în fața arădenilor vorbind despre un obiectiv al sistemului medical aradean, tu care ai prăbușit si jefuit sistemul medical arădean, asa cum arata Raportul Curtii de Conturi? Un sistem care a cedat în pandemie al doilea din țară! Netrebnicule!
‼️ Incompetența ta se cuantifică tragic în numărul morților cu care acest județ a trebuit să plătească.
Durerea celor 78 de familii ar trebui să apese greu asupra ta, iar tu umbli la tăiat panglici electorale, pe munca altora!
Ar trebui să te ascunzi în fundul pământului de rușine, dar tu umbli nuntaș pe la înmormântări. Om fără omenie!
Jos ghiarele electorale de pe Spitalul din Lipova!
A fost visul frumos al zecilor de mii de oameni de pe Valea Mureșului, nu îl compromite cu imaginea ta.
Este visul împlinit până la urmă de un om, iar acel om nu ești tu. Nici Falca, nici Bilcea.
Ai fi putut, poate, să stai pe lângă primarul din Lipova. Ai învăța, desi ma indoiesc ca esti capabil, administrație; și bun simț.
Fiindcă vremelnicele funcții politice nu înseamnă doar ce crezi tu, adică să stăpânești, ca vataful pe plantatie!
Ai putea învăța de la Mircea Jichici măreția de a sluji oameni. Cu suflet si cu priceperea dobandita prin munca grea, ore si ore in sir. Pentru ca asta face diferenta intre un primar competent, pe care cutezi sa il certi, si tine, un vremelnic politruc a carui vreme apune.
Si ca sa nu te ostenesti prea tare… aceasta este o declaratie politica perfect asumata!”, a scris senatorul Mihai Fifor pe contul său de Facebook.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

one × 3 =