Samuel Caba, candidatul Partidului Republican pentru Primăria Municipiului Arad

Samuel Caba este candidatul Partidului Republican pentru Primăria Municipiului Arad. Acesta este susținut de mai multe organizații civice și de Asociația pentru Reformă Civică și Democrație.
Lansarea candidaturilor Partidului Republican s-a făcut în prezența președintelui republicanilor, Alexandru Coita, dar și a deputatului Marian Cucșa, secretar general. „Momentul în care l-am cunoscut pe Samuel Caba am văzut un om al principiilor și al valorilor. Am văzut un om care crede în Arad și care și-a dedicat mulți ani din viață luptei pentru un Arad mai bun și mai dezvoltat. Sunt onorat să fiu astăzi în compania acestor lideri care am convingerea că vor pune umărul la o campanie de succes pentru Arad și pentru arădeni”, a declarat Alexandru Coita.
„La ora actuală, în Arad și în România, legislația nu ne permite să avem șanse reale dacă mergem ca și independenți. Vreau să vă spun că m-am orientat spre un partid tânăr, un partid care nu este compromis, partid care prețuiește valorile moral-creștine, valorile românești”, a declarat Samuel Caba, candidatul republicanilor la Primăria Arad. Ionel Ciupe, președintele Organizației Județene a Partidului Republican Arad și-a anunțat și el candidatura la postul de președinte al Consiliului Județean Arad.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

11 − 2 =