Alexandra Stan lansează single-ul “Tikari”, în colaborare cu LiToo

FOTO: Arhiva

Alexandra Stan nu încetează să surprindă publicul și a revenit cu o nouă piesă în limba spaniola – Tikari, în colaborare cu artistul puerto-rican LiToo.
Lansata de către Universal Music Romania, melodia “Tikari” este compusă de Alexandra Stan, LiToo și Șerban Cazan, în studioul HaHaHa Production. Videoclipul piesei a fost filmat în orașul natal al Alexandrei, Constanța, iar printre metaforele folosite se numără și ipostaza de Mica Sirenă a anului 2020, într-un styling electrizant realizat de Ovidiu Buta.
Urban-flirty, chica-rica Alexandra apare în videoclip și însoțită de o gașcă cool, formată din patru dansatori și coregrafi români, totul atent supravegheat de echipa de producție Loyal Trip Cartel.
Alexandra Stan este prezentă în topurile din România cu piesa “Obsesii”, ocupând săptămâni la rând primele locuri în top 10.
Alexandra și-a făcut debutul în muzică alături de MediaPro Music, când a lansat single-ul “Lollipop / Param Pam Pam”. Ulterior, au urmat single-uri ca “Mr. Saxobeat”, “Lemonade” sau “Get Back (ASAP)”. La 10 ani distanță, artista a reintrat în portofoliul Universal Music Romania & MediaPro Music. Alexandra Stan a cucerit întreaga lume cu hitul „Mr. Saxobeat”, iar în 2019 a aniversat 10 ani de activitate muzicală. De-a lungul carierei sale, artista a lansat patru albume (Saxobeats, Unlocked, Alesta, Mami), cu zeci de single-uri de top, a avut colaborări cu artiști ca Daddy Yankee, Havana, Mohombi sau Manuel Riva și a strâns o comunitate online de peste 6,5 milioane de fani.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 7 =