Dorian Popa a lansat „Sar pe noi”, în colaborare cu Liviu Teodorescu

Dorian Popa face cinste de ziua lui cu o noua colaborare cu Liviu Teodorescu. Cei doi artiști au lansat piesa „Sar pe noi”, în avans de ziua de naștere a lui Dorian, pe care și-o sărbătorește astăzi, 7 august.
„Sar pe noi” este a doua piesă pe care o lansează în colaborare Dorian și Liviu, după mega-hitul „Fanele”, cu peste 53 de milioane de vizualizări doar la videoclipul oficial.
Compusa tot de Liviu Teodorescu, „Sar pe noi” are toate ingredientele, dar și premisele, pentru a deveni unul dintre hiturile următoarelor luni, în România. Videoclipul lansat în urmă cu câteva ore a ajuns deja la 400.000 de vizualizări, fiind apreciat de peste 60.000 de ori. O petrecere de vară, la piscină, plină de culoare, mișcări de dans, soare, apă, videoclipul a fost filmat în curtea casei lui Dorian și are un invitat surpriză, deja celebru în mediul online, pe Cheluțu, cățelul lui Dorian, un buldog francez în vârstă de aproximativ trei ani.

Dorian a creat o comunitate pe canalul său de YouTube, unde se apropie de 2.000.000 de abonați, pe care a lansat, pe lângă vloguri zilnice, și piese ca „Hatz”, „Vinovat” (feat. Nicole Cherry) sau „Când lumea e rea” (feat. Ioana Ignat). Vlogurile zilnice pe care le postează adună peste 1 milion de vizualizări fiecare și intră instant în topul YouTube Trending.
Dorian Popa are și unul dintre cele mai urmărite conturi de Instagram din România și a atins recent pragul de 2.000.000 de followers.
Cu milioane de vizualizări pe YouTube la single-urile sau colaborările lansate, precum „Buze” (feat What’s Up), „Bună, ce mai zici?”, „Sare pe rană” (feat Ruby) etc, Dorian Popa reușește de fiecare dată să surprindă prin track-uri și videoclipuri inedite. Pe lângă piesele lansate, Dorian Popa a făcut parte din distribuția serialului „Sacrificiul” și face parte din juriul emisiunii concurs Next Star.
Liviu Teodorescu este, cu siguranţă, una dintre cele mai bune voci masculine din România, piesele sale au milioane de vizualizări pe YouTube, iar contul lui de Instagram numără peste 725 mii de urmăritori. Artist și compozitor, Liviu Teodorescu s-a lansat în industria muzicală odată cu apariția în cadrul emisiunii concurs „Vocea României”. De atunci a lansat numeroase hit-uri și are propriul studio de producție muzicală, LiTE Music. „Fanele”, „Ești Piesa”, „Obsesie”, „Lista de Păcate” sau „Ascultă” sunt doar câteva dintre piesele care au strâns milioane de vizualizări pe YouTube.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

13 + ten =