Probleme la Livada: cinci persoane fără drept de candidatură pe lista PNL la Consiliul Local

Legile sunt încălcate la greu încă de la depunerea dosarelor de candidați pentru alegerile locale. Un exemplu clar este la Livada. Lista de consilieri PNL Livada conține cinci persoane care au sub vârsta prevăzută de lege, adică sub 23 de ani. Ciudat este că lista a fost depusă la BEC 42 Livada vineri și nu a fost încă înregistrată până în această dimineață, deși legea prevede clar procedura.
Practic, liberalii din Livada încalcă legea pentru că au pe lista lor de consilieri, două persoane de 19 ani, unul de 20 de ani și două de 22 de ani. Adresa oficială poartă semnătura președintelui PNL Arad, Gheorghe Falcă și numărul de înregistrare de la PNL, 285/13 august 2020. Liberalii erau cunoscuți ca fiind extrem de riguroși la dosarele de candidați. Problema de la Livada arată că la PNL Arad se întâmplă cu adevărat ceva: Gheorghe Falcă a pierdut controlul butoanelor, pentru că orice s-ar spune despre el, cunoaște legea și nu ar fi permis o astfel de eroare.
Grav este și ceea ce se întâmplă în BEC 42 Livada, unde încă de la primele dosare de candidați, legislația nu este respectată.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 × 1 =