Tupeu de mincinoşi: PNL nu a făcut NIMIC pentru Lipova, dar apare astăzi cu o fiţuică plină de proiecte SF

Gogoși electorale la greu de la Conciliul Județean Arad. Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad a intrat în campanie electorală din fruntea instituției pe care o conduce. El prezintă un proiect de hotărâre pentru o centură a Lipovei, care va putea fi realizată dacă CJA va accesa fonduri europene. Numai că, Cionca și „vicele” Bîlcea a prezentat zeci de asemenea proiecte în ultimii patru ani, dar în realitate, finanțările europene au fost prea puține în raport cu ceea ce li-ar fi dorit conducerea CJA.
„Ani buni, cât timp a avut primar PSD, oraşul Lipova şi locuitorii din zonă nu au existat pur şi simplu pentru PNL. În schimb, astăzi, crezând că au vreo șansă după ce l-au „omorât“ pe Mircea Jichici, scoţându-l din jocul alegerilor prin tertipuri caracteristice pe cel mai bun primar pe care l-a avut Lipova, conducerea Consiliului Judeţean Arad a ieşit cu un comunicat de presă plin de fantezii. Cu titlul „Lipova va avea centură ocolitoare, datorită Consiliului Județean“, a declarat deputatul Florin Tripa. Conform comunicatului: „Valea Mureșului, având orașul Lipova în centrul ei, reprezintă pentru conducerea Consiliului Județean Arad o zonă strategică. În ultimii patru ani s-au creat două legături cu județul Timiș, prin Zăbalț și Neudorf, iar cea de a treia – Lipova-Cuvejdia-limită județ – este în licitație. Centura ocolitoare a orașului Lipova reprezintă o nouă investiție pe care Consiliul Județean preconizează să o realizeze. Odată cu adoptarea acestei Hotărâri, vom putea accesa fonduri europene pentru întocmirea documentației necesare construirea acestei centuri ocolitoare. Ne dorim revitalizarea Văii Mureșului, dezvoltarea economică a zonei și crearea Polului de Dezvoltare Lipova/Valea Mureșului, iar primul pas îl reprezintă crearea unei infrastructuri rutiere moderne și durabile”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad. Populației din această zonă i se va asigura accesul mai facil către serviciile de sănătate, activităţi culturale şi educaţie aflate în Municipiul Arad, dar și către locurile de muncă aflate în zona industrială Lipova sau în Municipiul Arad. Turiștii care vor să viziteze obiectivele turistice din această zonă vor beneficia de o infrastructură modernizată și timp redus de deplasare.”
„Mirarea noastră şi a tuturor cetăţenilor de pe Valea Mureşului este ce anume a împiedicat conducerea Consiliului Judeţean Arad să facă aceste investiţii până acum? Dacă cei de la CJ Arad erau atât de activi în administraţie precum sunt la întocmirea de minciuni pe hârtie, întreaga Vale a Mureşului arăta altfel acum.
Cei de la PNL s-au grăbit însă ca ’fata mare la măritat’. Ei nu ştiu că nu au nici cea mai mică şansă să pună gheara pe Primăria Lipovei. Mircea Jichici îl susţine necondiţionat pe Florin Pera la primărie, un profesionist în adevăratul sens al cuvântului şi un om dedicat trup şi suflet Oraşului Lipova”, a declarat deputatul PSD Arad Florin Tripa.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

18 − one =