Primăria lui Bibarț ne crede proști: a curs apa pe pereții vestiarelor de la UTA pentru că… s-au spălat scaunele

Foto: Arhiva

Noroc cu Facebook-ul, că află și arădenii care este situația la Stadionul UTA: proaspăt inauguratul stadion, în prezența ministrului Sportului, lucru care ar fi trebuit să îi aducă o avalanșă de voturi lui Călin Bibarț, e o lucrare făcută prost, cu bani mulți și într-un timp demn de Cartea Recordurilor. Cum zic arădenii: „au furat, dar au și făcut”. Practic, au făcut: după mulți ani de șantier, cu stadionul pe post de agent electoral pro-Bibarț, în vestiarele de la UTA a curs apă pe pereți.
În fața evidenței, care nu mai poate fi negată, Primăria lui Falcă și Bibarț ne crede chiar proști și încearcă să îi „aburească” pe arădeni: vinovați pentru această situație sunt chiar cei de la UTA care au spălat scaunele cu apă, iar apa a curs… pe lângă șuruburi și așa au apărut infiltrațiile. „Infiltrațiile la care se face referire sunt o consecință a folosirii unei cantități nejustificat de mari de apă pentru curățarea scaunelor din tribuna I. Cu toate că s-a atras atenția oficialilor clubului că scaunele trebuie să fie șterse doar cu lavete umede, sfaturile constructorului au fost ignorate. Apa s-a scurs pe lângă șuruburile cu ajutorul cărora sunt fixate scaunele, iar rezultatul este cel care a fost mediatizat intens în ultimele ore”, se arată într-o poziție oficială a Primăriei Arad. Aceeași instituție spune că: „Pe viitor, se va apela la firme de curățenie profesionale care știu ce au de făcut astfel încât să evite apariția unor probleme de acest gen”.
De data asta, au fost voluntarii cared au spălat scaunele. Dar ce ne facem dacă vine vreo ploaie, care va arunca peste stadion „cantități nejustificat de mari de apă”? Îi sugerăm o soluție lui Călin Bibarț, primarul interimar îndrăgostit peste noapte de UTA: să anunțe inaugurarea, pe stadion, a pistei de canotaj promisă de predecesorul său Falcă (rămasă, evident, tot la stadiul de abureală pentru onor electoratul arădean) sau să vândă bilete de acces la varianta de stadion a Aradului Navigabil, concept lansat tot de mentorul său politic.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

two × 5 =