PNL a comis-o: afișe electorale ilegale, amplasate la Șicula

Echipa de campanie a PNL Arad continuă cu rateurile. După problemele de la depunerea listelor de candidați, liberalii o comit din nou: amplasează afișe electorale pe panourile de afișaj, fără a îndeplini condițiile impuse de legea electorală. S-a întâmplat la Șicula, unde PNL a postat pe panou afișe care nu au inscripționate, conform cerințelor legale, informații despre mandatarul financiar, executantul afișului, cine l-a comandat și tiraj.
Bâlbele PNL Arad sunt tot mai numeroase și denotă faptul că echipa liberală din Arad, altă dată extrem de bine pregătită în ceea ce privește toate detaliile unei campanii electorale, dă rateu după rateu. Gurile rele spun că în campania pentru alegerile locale din acest an, PNL Arad are cea mai slabă echipă de campanie din ultimii ani.
Sesizat despre neregula de la Șicula, Biroul Electoral de Circumscripție Arad a dispus înlăturarea imediată a materialelor de propagandă electorală în cauză și a declinat competența privind efectuarea cercetărilor în cauză către Autoritatea Electorală Permanentă.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

three × 3 =