Aura B și Alex Mica lansează videoclipul „En tu mirada”

Aura B lansează single-ul „En tu mirada”, în colaborare cu Alex Mica. Piesa este compusă de Aura împreună cu Alin Radu și beneficiază și de un videoclip regizat de Alex Marica (Călătorie Magică).
„Îmi place foarte mult limba spaniolă și muzica latino, în general, de aceea am vrut neapărat să fac o astfel de piesă. Este o melodie pasională și fierbinte. La începutul anului l-am cunoscut pe Alex Mica și mi-a arătat o piesă. Mi-am dat seama că avem o chimie muzicală și l-am invitat să cânte pe o piesă la care am lucrat cu Alin Radu”, a declarat Aura B.
„Am cunoscut-o pe Aura la începutul lui 2020, prin intermediul unor prieteni comuni. I-a plăcut muzica pe care o fac și stilul meu și și-a dorit să colaborăm, să facem niște piese împreună. Așa s-a născut „En tu Mirada”. Eram în București într-un studio unde eu am compus piesa „En tu Mirada”, în stilul meu, un stil melodic mai liric. Am tras vocile pe toată piesa ca să i-o prezint Aurei și când a ascultat-o mai atent a început să plângă din cauza mesajului care a atins-o foarte tare. Ea însă și-a dorit ceva mai diferit, așa că titlul piesei l-a păstrat și a compus ea ceva nou, fiind dorința ei de a-și încerca talentul de compozitor. În varianta ei de piesă eu sunt doar interpret pe strofă, iar varianta mea de piesă poate o vom lansa cândva sub un alt titlu. Eu și Aura am devenit prieteni apropiați și sper că prima noastră colaborare să încânte multa lume!”, a adăugat Alex Mica.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

fourteen − 13 =