#InoataChelutu – noua expresie devenită virală de la Dorian Popa

De ziua internațională a câinelui, Dorian Popa a lansat o piesă dedicată câinelui său, Cheluțu, deja celebru în mediul online. În doar 4 ore de când a fost publicat, videoclipul a adunat peste 400.000 de vizualizări.
Cheluțu a fost invitat surpriză și în videoclipul piesei „Sar pe noi”, lansat pe 7 august, de ziua lui Dorian. Cheluțu este un buldog francez în vârstă de aproximativ trei ani.
Piesa lui Cheluțu, „Înoată Cheluțu”, cucerește deja mediul online, având în doar patru ore de când a fost lansată, cifre impresionante: 400.000 de vizualizări, 4000 de comentarii și 75.000 de like-uri.
Dorian a creat o comunitate pe canalul său de YouTube, unde se apropie de 2.000.000 de abonați, pe care a lansat, pe lângă vloguri zilnice, și piese ca „Hatz”, „Vinovat” (feat. Nicole Cherry) sau „Când lumea e rea” (feat. Ioana Ignat). Vlogurile zilnice pe care le postează adună peste 1 milion de vizualizări fiecare și intră instant în topul YouTube Trending.
Dorian Popa are și unul dintre cele mai urmărite conturi de Instagram din România și a atins recent pragul de 2.000.000 de followers.
Cu milioane de vizualizări pe YouTube la single-urile sau colaborările lansate, precum „Buze” (feat What’s Up), „Bună, ce mai zici?”, „Sare pe rană” (feat Ruby) etc, Dorian Popa reusește de fiecare dată să surprindă prin track-uri și videoclipuri inedite. Pe lângă piesele lansate, Dorian Popa a făcut parte din distribuția serialului „Sacrificiul” și face parte din juriul emisiunii concurs Next Star.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

13 − one =