LORA lansează single-ul „O rană”, cu un videoclip filmat în Bali

LORA s-a întors în urmă cu o lună din Bali și nu a revenit cu mâna goală. Ne-a adus în dar o mica parte din frumoasa și revelatoarea experiența petrecută acolo timp de patru luni ș jumătate, în videoclipul piesei „O rană”.
Melodia „O rană” este produsă în studioul Nomad Music și a fost compusă de către LORA, alături de Diana Sturza, Cătălin Tamazlicaru, Răzvan Dediu, Alex Antonescu și Petre Cătălin.
„Ai fost vreodată acuzat/ă de ceva ce n-ai făcut? Au fost vreodată gesturile, faptele sau vorbele tale înțelese greșit? Și dacă peste toate astea adăugăm răzbunarea omului iubit, ne trezim cu răni greu de vindecat. Dar vindecarea are nevoie de timp. E un proces în care trebuie să crezi. “O rană” va spune o poveste și îmi doresc să fii acolo să o asculți și să o dai mai departe”, a declarat LORA!
Videoclipul piesei „O rană” este filmat în minunatul tărâm, Bali, și a fost realizat după un scenariu scris de LORA, de către o echipă adunată special de către artista și formată din turiști aflați în vacanță acolo, nevoiți să rămână la fel de mult timp în Indonezia.

LORA este una dintre cele mai bune voci feminine din România, cu milioane de vizualizări pe YouTube și piese ca “Rămas bun”, “Ne împotrivim”, “Singuri în doi”, “Cinci”, “Până în rai” sau “Soare negru”. Artista a lansat, în 2018, hit-ul “Dor să te ador”, alături de Doddy, piesă ce a adunat până în prezent aproape 80 de milioane de vizionări pe YouTube.
Anul trecut, în luna aprilie, artista ne-a prezentat cel mai nou album – “Despre demoni și iertare”, al doilea material discografic din cariera solo, care a fost evidențiat printr-un concept iedit; încă de pe copertă o putem regăsi în două ipostaze. Parcurgând și tracklisting-ul materialului, cele două laturi sunt ilustrate și prin cele 13 melodii, de la hituri ca “Rămas bun” sau “Cinci”, până la piese noi ca “Te rog” sau “Îmi cer iertare”. Spre finalul anului 2019, Lora a lansat două piese energice, “Fii tu fată” și “E nebună românca”. La începutul anului 2020, înainte de a calatori în Bali, LORA a lansat single-ul și videoclipul „Sentimentul”.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

twenty − 2 =